Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: سفارت جمهوری اسلامی ایران در تفلیس اطلاعیه‌ای را درباره نحوه بازگشت دانشجویان ایرانی دانشگاه های گرجستان صادر کرد.
در این اطلاعیه آمده است؛ به اطلاع کلیه دانشجویان ایرانی  دانشگاههای گرجستان  می رساند، پیرو  جلسات متعدد، مذاکرات و رایزنی های  انجام شده با وزارت خانه های خارجه، علوم ، کشور و همچنین دانشگاه های محل تحصیل دانشجویان ایرانی، اقدامات لازم در خصوص دریافت مجوز های لازم جهت ورود دانشجویان به کشور گرجستان صورت پذیرفته و در نهایت نیز مجوز مذکور جهت آن دسته از دانشجویانی که مدارک لازم به سفارت جمهوری اسلامی ایران در تفلیس و دانشگاه های خود ارائه نموده بودند، صادر گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین چارچوب و به منظور فراهم آوردن امکان مناسب جهت بازگشت دانشجویان به گرجستان و پس ازهماهنگی با وزارت خارجه این کشور، امروز دوشنبه در نشست مشترک با نمایندگان برخی دانشگا ه ها، روند و نحوه انتقال دانشجویان به گرجستان و سیر مراحل قرنطینه بررسی شد.
بر این اساس مقرر گردید، دانشجویانی که مدارک ایشان تکمیل و مجوز لازم جهت ورود ایشان به گرجستان صادر شده است، در صورت دریافت ایمیل از سوی دانشگاه های خود نسبت به تهیه بلیط جهت پرواز قشم ایر روز دوشنبه ۱۴ مهرماه سال جاری که جهت انتقال دانشجویان تدارک دیده شده است، اقدام نمایند .
در این خصوص نظر دانشجویان عزیز را به موارد ذیل جلب می نماید:
۱- پرواز روز دوشنبه، اولین پرواز جهت انتقال دانشجویان ایرانی به گرجستان بوده و صرفا دانشجویانی که تاییدیه نهایی و اعلام مجوز را از دانشگاه محل تحصیل خود دریافت نموده اند، می توانند از این طریق وارد کشور گرجستان شوند. اطلاع رسانی در خصوص نحوه دریافت بلیط از طریق هواپیمایی قشم ایران صورت خواهد پذیرفت و از طریق این کانال نیز بازنشر خواهد شد. بدیهی است سایر دانشجویان نیز پس از تکمیل مدارک و دریافت مجوز، می توانند با پروازهای آتی که به همین منظور تدارک دیده خواهد شد، عازم کشور گرجستان شوند.
۲- با پیگیری ها و هماهنگی های بعمل آمده از سوی  سفارت جمهوری اسلامی ایران درتفلیس و قول مساعد شرکت هواپیمایی، حداقل هزینه بلیط در مسیر تهران-تفلیس از سوی آن شرکت در نظر گرفته خواهد شد که این مبلغ می بایست از سوی دانشجویان به شرکت هواپیمایی پرداخت شود. لکن نحوه پرداخت هزینه های قرنطینه و آزمایشات و تست های پزشکی که بر عهده دانشجویان است، از سوی دانشگاه اعلام می گردد.
۳- دانشجویان جهت ورود به گرجستان نیازمند ارائه تست PCR با اعتبار ۴۸ ساعت قبل از پرواز روز دوشنبه می باشند.
۴- دانشجویانی که درحال حاضر درایران حضور نداشته و یا قصد ورود به گرجستان از مسیرهای زمینی را دارند، لازم است نسبت به اعلام زمان و نحوه سفر خود به دانشگاه خود اقدام نموده و از ایشان درخواست نمایند تا نسبت به تغییر مجوز صادره از مسیر درخواست شده اقدام نمایند.
۵- شرایط و لزوم حضور دانشجویان در دانشگاه های محل تحصیل، تابع تصمیمات دانشگاه می باشد. بر اساس اعلام دانشگاه ها نیز حضور دانشجویان برای ترم جاری در محل دانشگاه ضروری است. لذا دانشجویان عزیزی که به هر دلیلی امکان بازگشت به گرجستان را نداشته و یا تمایلی برای حضور فیزیکی در کلاس های درس را ندارند، می بایست در خصوص شرایط ادامه تحصیل خود با دانشگاه های  محل تحصیل مذاکره نمایند.
۶-شایان ذکر است پیگیری و مجوز های کلی بر اساس مذاکرات سفارت جمهوری اسلامی ایران در تفلیس با دولت گرجستان صورت پذیرفته و ادامه خواهد داشت، لکن بر اساس توافق صورت گرفته و تصمیمات اتخاذ شده از سوی دستگاه های ذیربط در گرجستان، جزئیات حضور دانشجویان و صدور مجوزها منوط به ارائه مدارک ازسوی دانشگاه ها و هماهنگی ایشان با وزارت علوم  است. لذا دانشجویان عزیزی که تاکنون مجوز لازم جهت ورود را کسب ننموده اند، لازم است در خصوص تکمیل و پیگیری دریافت مجوز خود با دانشگاه محل تحصیل تماس حاصل نمایند. برچسب ها: سفارت ایران ، گرجستان

منبع: خرداد

کلیدواژه: سفارت ایران گرجستان سفارت جمهوری اسلامی ایران دانشجویان ایرانی دانشگاه ها محل تحصیل جهت ورود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۵۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد

وزیر خارجه ترکیه در خصوص تنش بین ایران و رژیم صهیونیستی گفت: این بحران می‌تواند خبر از یک جنگ بزرگتر را بدهد. هر چند الان کاهش یافته است. بحران از روز اول آوریل و با حمله اسرائیل به سفارت ایران در سوریه آغاز شد که ما آن را محکوم کردیم. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه با شبکه خبری العربیه در خصوص وضعیت غزه با بیان اینکه علیرغم تلاش های انجام گرفته، هنوز راهی برای پایان یافتن قتل عام در این منطقه یافت نشده است، اظهار داشت: نه اسرائیل گامی به عقب برمی دارد و نه حماس. براساس اظهارات طرفین، خاموش شدن صدای سلاح ها نزدیک نیست.

وی با بیان اینکه ترکیه از اقدامات مصر و قطر حمایت می کند، گفت: در سال های 2008 و 2009، ترکیه در جنگ غزه نقش آفرینی کرده و میانجی بود. آن زمان من مسئول میت بودم و امروز هم به عنوان وزیر خارجه برای غزه تلاش می کنیم. اگر از این تراژدی درس نگرفته و به سمت ایجاد دو دولت نرویم، این آخرین جنگ غزه نخواهد بود. برعکس، در آینده جنگهای بزرگتر و خرابی های بیشتری انتظارمان را می کشند. بر این اساس باید تلاش بیشتری کرده و طرح دو دولتی را اجرایی کنیم.

وزیر خارجه ترکیه با اشاره به اینکه بنیامین نتانیاهو خواسته حماس برای پایان جنگ را غیرقابل قبول خواند و شرایط آن را نپذیرفت، اظهار داشت: مقامات اسرائیل نیز از حماس را گناهکار شناخته و از او به عنوان یک"لولو" استفاده می کنند تا اهداف و نیتهای خود را پنهان کنند. آنها در مجامع بین المللی حماس را یک گروه رادیکال که علاقه ای به توافق ندارد نشان می دهند. 

فیدان در خصوص تنش بین ایران و رژیم صهیونیستی نیز گفت: این بحران می تواند خبر از یک جنگ بزرگتر را بدهد. هر چند الان کاهش یافته اما این احتمال وجود دارد. بحران از روز اول آوریل و با حمله اسرائیل به سفارت ایران در سوریه آغاز شد و ما این حمله را محکوم کردیم. این اتفاق، زیر پا گذاشتن قوانین و آداب و رسوم بین الملل بود. ایران در معرض یک تحریک آشکار قرار گرفت و بر همین اساس با مقابله به مثل ایران، منطقه به نزدیکی یک فاجعه بزرگ نزدیک شد. 

وزیر خارجه ترکیه همچنین با اشاره به اینکه انتظار ورود مقاومت یمن به درگیری غزه را نداشتیم، اظهار داشت: کسی فکر نمی کرد که آنها ورود کنند و دریای سرخ را ببندند. اما دیدیم که این بحران به یمن هم گسترش یافت.

وی در خصوص عملیاتهای ترکیه علیه پ ک ک و احتمال یک عملیات جدید نیز اظهار داشت: با دولت عراق درباره اینکه چه گامهایی می تواند بردارد گفتگو داریم. تا همین اواخر، بغداد پ ک ک را تنها مسئله منطقه کردستان می دانست و بر همین اساس ابتکار عملی به خرج نمی داد. اما ما با ارائه اسنادی که نشان می داد پ ک ک در سنجار، سلیمانیه، مخمور و بعضی مناطق دیگر فعالیت دارد، بغداد را قانع کردیم که باید این مسئله را در مرکز حل و فصل کند.

وزیر خارجه ترکیه ادامه داد: عملیات زمینی علیه پ ک ک ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • مجوز بازگشت «راهیان» به لیگ دسته اول فوتبال صادر شده‌ است
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • دستور پخت متفاوت‌ترین کباب کوبیده ایرانی (فیلم)
  • در دیدار مهم امروز فرمانده کل ارتش با دانشجویان چه گذشت؟
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور و محرومیت بروکس
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد
  • مراسم چهلم شهید زاهدی و یارانش فردا برگزار می‌شود